...

Code Fashion: Петровден и Джулай Морнинг в Lozenitsa Estate

Code Fashion: Петровден и Джулай Морнинг в Lozenitsa Estate

Петровден и Джулай Морнинг в Lozenitsa Estate

Заедно с Lozenitsa Estate празнувахме Петровден Джулай Морнинг с 360-градусова гледка към седем планини. Тридневен празник, който започна на 29 юни и приключи късно през нощта на 1 юли

Лозеница Естейт е разположена на повече от 1000 дка площ в Мелнишкия регион, в близост до село Лозеница, в най-южната част от долината на река Струма.

Програмата включваше разнообразни събития, гост-изпълнители, конкурси, награди, Арт фестивал, фермерски пазар, вкусна храна от Chef-готвачи, бира и разбира се, много вино. Както повелява традицията, имаше специални кътове с огньове, веселие и танци до зори!

За различните вкусове и преживявания имаше обособени четири зони – Централна зона, Барака Бар ВИП зона, Фолк зона и Къмпинг/Рок зона. В Централната зона се предлагаха разнообразни кулинарни изкушения. Приготвени от Chef-готвачи и дегустация на вина от региона. Фермерски пазар с био продукти от местни производители.

Арт фестивал с произведения на изкуството, керамични фигури и детски арт играчки.
За най-малките гости бе предвиден детски кът, както и стрелбище за любителите на екстремните спортове.
На специално обособена сцена се проведе конкурс за красота и мода „Мис Зелена България“.

Фокусът върху устойчивата мода и естествената красота на българките. Предвидена бе и богата музикална програма с фолклорни изпълнения, духов оркестър и танцови ансамбли от региона. Гостите на „Барака Бар“ се насладиха на здравословна и вкусна кухня, приготвена от местни фермерски продукти и отбрани вина.

За желаещите да посрещнат July Morning сред приказната красота на Лозеница Естейт имаше специална изненада – 20 палатки за гостите на събитието бяха поставени на най-високото място сред лозята, с 360-градусова гледка към заобикалящите ги седем планини.

Източник : Code Fashion Bulgaria

Редактор : Александра Томова

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.