...

ЛОЗЕНИЦА ЕСТЕЙТ – ВИНЕНА ВЕЧЕРЯ 2022

ЛОЗЕНИЦА ЕСТЕЙТ – ВИНЕНА ВЕЧЕРЯ 2022

Скъпи приятели с много радост искаме да Ви представим в снимки, един страхотен уикенд, който отбеляза стартирането на нов проект в Лозеница Естейт, общ. Сандански.

Малка тайна от нас – Стартираме с изграждането на 12 еднофамилни къщи, със спортна част, басейни, фитнес. Ще има и 5 звезден бутиков хотел.
В центъра ще бъде нашата винарна, в която ще може да дегустирате любимите си вина. Под звездите на 2 и 3 Септември отпразнувахме най-важния за всеки лозар и винар момент – началото на гроздобера.

Вечерите бяха изпълнени с кулинарни изкушения, смях, много музика и танци до сутринта. От името на целият екип, който седи зад Вина ANGUS и предстоящият проект в Лозеница Естейт, както и специално от името на собствениците Росен Христов и Петър Лашов, без които всичко това нямаше да може да се осъществи, искаме да изкажем голяма БЛАГОДАРНОСТ към ВАС, че застанахте до НАС, уважихте нашите Винени вечери сред лозята, смяхме се заедно, забавлявахме се до зори и се наслаждавахме на винa ANGUS, направени с много желание и любов специално за ВАС!

Добре дошли в Лозеница Естейт! 

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.